Helpdesk medewerkers kunnen hier inloggen

Welkom bij de SamenDoen Helpdesk

Om u sneller en beter van dienst te kunnen zijn maken we gebruik van een klantvragen systeem. Ieder verzoek krijgt een uniek nummer zodat we de vraag niet uit het oog verliezen en de voortgang kan worden gevolgd.

Door via deze omgeving een account aan te maken krijgt u toegang tot de geschiedenis van al uw verzoeken. Gebruik het e-mail adres die u ook voor SamenDoen gebruikt, dat voorkomt onnodige verwarring.

Raadpleeg ook de Veelgestelde Vragen, hier worden veel van uw vragen beantwoord. De meeste problemen kunt u door in te loggen zelf verhelpen. Komt u er niet uit, gebruik onderstaande knop "Nieuwe Vraag" en de Helpdesk helpt u zo snel mogelijk.